Lifestyle Coaching

Particulieren

Tijdens een coaching traject gaan we samen aan jouw doelen werken, om jou in balans te krijgen. Tijd om in je kracht te gaan staan en uit die vicieuze cirkel te stappen. Patronen herkennen, erkennen en doorbreken. Beter leren omgaan met stress, bewuster leren consumeren, bewegen en algeheel gezonder gaan leven.

Ik geef je advies over voeding dat past bij jouw behoeften. Dus niet een kortstondig dieet, waar je slechts tijdelijk profijt van hebt, om niet veel later weer terug te vallen in oude patronen. Fit worden en blijven kan iedereen, daarvoor hoef je niet van nature sportief voor te zijn. Met een holistische blik gaan we voor een lifestyle change, middels een duurzame aanpak gericht op de lange termijn.

Een gesprek duurt normaliter 1 tot 1.5 uur en kost €75,-

Kijk hieronder als je een Bedrijf of ondernemer bent.

Lifestyle Coaching

Bedrijven & Ondernemers

Jaarlijks vallen veel medewerkers uit door (langdurige) ziekte. Het hebben van een Burn-out komt in onze prestatiecultuur steeds vaker voor. 1 op de 7 medewerkers in de Millennial generatie heeft hier last van. Aangezien zij een groot onderdeel vormen van onze werknemers en dit de komende jaren relatief gezien zal blijven toenemen, is het van belang om hier op in te spelen. 

Dit doe je door jouw medewerkers gezond en gemotiveerd te houden. Onze vitaliteitsprogramma's zijn zodanig ingericht dat de medewerkers leren leven als een atleet. Uiteraard toepasbaar voor mensen met een kantoorbaan, of een andere baan waarbij weinig wordt bewogen. Het geeft handvatten over gezonde voeding, sport en beweging. Ook leert het ze hoe om te gaan met stress. Omdat ieder bedrijf anders is ingericht, zijn de vitaliteitsprogramma's specifiek ontwikkeld voor jouw organisatie. 

Na een interactieve presentatie trekken we de sportkleren aan en gaan we samen de dag voorzetten met een heerlijke workout! Nog goed voor de Teambuilding ook! 

Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie er uit zou zien? Bel of mail

Bootcamp

Voor Bootcamp en andere sportlessen of coaching op locatie, neem contact met mij op via het contactformulier.